Foto NAGI's: Rebase hirmutamiseks kleidike!

28 February 2011

Ressurssi kokkuhoidvad leiutised



Juhtus nii tobedasti, et algul tänu külmale ja sellest tulenenud  kasvavale lisatöökoormusele loomade eest hoolitsemisel, pärast juba ka külgehakanud tervisevimpkadele saime alles eile üle mitme nädala vaimselt kosutavale koosolekule. Tundsin juba väga- väga tõsiselt puudust! Ilmasjata pole mainitud: "Õnnelikud on inimesed, kes on teadlikud oma vaimsetest vajadustest" (mitte hooletus tõlkes "Õndsad on need, kes vaimust vaesed"- ehk justkui ullikesed vms). Paljudel meist on kujunenud välja kultuurilised, esteetilised vajadused- igaühele ei piisa Õllesummerist ega Eurolaulust. Eestikeelsetes materjalides Maslow vajaduste hierarhia kohta on jäetud mainimata, et on tõesti olemas ka vaimsed vajadused (spiritual needs)- Tükk aega netis tuhlates leidsin midagi George Norwoodilt .
 Niisiis, 10. veebruaril viimati kohal viibides oli tore võimalus Anita kõneabilisena üles astuda. Jäin traditsiooniliselt hiljaks, seega tutvusin tekstiga jooksu pealt ja esitasimegi ilma igasuguse eelneva kokkuharjutamiseta. Päris karm! Kuid mu meelest (saali reaktsiooni arvestades) õnnestus suurepäraselt.
Säherduse pakasega arvad ikka, et autol on aku läbi. Aga tundub üha enam, et hoopis kondensvesi ei lase käivituda, ju siis sama põhjus ka Soomes olles. Kuigi üritame tankides enamasti paaki regulaarselt silmini täis võtta. Selles surmatõves pidi olema ikka (spets) õuhkast abi ja seda siis massinale mingist torust ka manustati. Tõesti aitas!
Kriisis.ee: Allahindluste portaal  Muuhulgas avastasin vahepeal sellise koha nagu kriisis.ee. Suurepärane koht enne külmatardumuses ja viirustest pulbitsevasse linnakeskkonda sukeldumist ostude planeerimisel üldpildi saamiseks käimasolevatest kampaaniatest- allahindlustest Selveris, Prismas, Maximas (neis oman kliendikaarti). Pärast suuremat skandaali Rimi ja Säästumarketi kettides oleme hoolikalt püüdnud hoiduda oma eurodega sääraste poodide tegevust toetamast. Grossi poe kett jällegi nii kaugele lõunasse üldse ei ulatu ning lähim ettejääv Comarketi pood leidub vaid Tartus.
Kuumade pakkumiste seast tekitas hetkeks suurt isu Tamula Hotelli pakett kahele. Praegu niisugust väljaminekut siiski võimalust lubada pole. Arusaamatuks jäigi, kas saun ja massaaž  sisaldub pakutavas diilis või mitte. Isegi vigadest kubisevalt kodulehelt uurides ei saanud tolku.
Aivo murdis silo ette vedades napilt jala. Et nüüd tema peamiseks surfipaigaks sai nett, sealhulgas tutvumine EMT pakkumistega topeltpluss klientidele, loendasin peagi majapidamises lausa kolm (!) nutitelefoni- üks LG ja kaks Samsungi. Lisaks Hogo Bossi kinkekarp, mille ta enne äpardust juba liinibussiga jõudis Võrust ära tuua. Parfüüm sai Maele, kehakreem mulle.

Foto NAGI's: Roosa komplektKõneväärt on hoopis meie ühised viimase aja leiutised, näiteks väga üliaktuaalsed libisemisvastased tallad. Koosnevad kruvidest, puitplaatidest ja nöörist Siis veel isetehtud nahkdiivan kööki koos stiilse vitriinkapiga (tõsi, kapp on alles pooleldi valmis). Mina leiutasin otsast lõpuni vatitupsude hoidiku.Roosade asjadega pildil leiab vatitupsud šampanjapudeli seest!                                                                            Foto NAGI's: Köök, enne remonti  Siin on meie uue väimehe tutvustamise puhul kraamitud köök, mis  läbib veel enne juunikuud suurema remondi. Praegune välimus on värskendatud paari neti kaudu leitud kasutatud köögikapi ning uue nahaga ületõmmatud köögidiivaniga. Vaatasime algul nahkdiivanite hindu ka (väga lai hinnaskaala alates ~ € 250 diivan+ 2 tugitooli), ent siis pidasime targemaks otsida Võru linnaservast üles firma, kes kunstnahka müüb. Supertulemus! Üks toolidest sai samuti juba prooviks värskenduskuuri ning nahka jäi kõvasti ülegi.                           Foto NAGI's: Teine kööginurk   Kuna me niikuinii laenasime autole loomatoidu vedamiseks käru, vedisime € 140 eest Viljandist  kohale ka 4- osalise kasutatud sektsiooni. Üks osa sobis nagu valatult kööginurka. Ülemise suure toa kraam peaks mahtuma vitriin- jm kappidesse. Siis juba uued pildid! 

No comments: