Foto NAGI's: Rebase hirmutamiseks kleidike!

18 January 2011

"Ridi- ridi- rich girl!..."

Täna hommikul laekus viimaks transpordikompensatsioon! Kuna Niinal on samad elupõhimõtted, mis minulgi, siis ei tekkinud hetkekski ka kahtlust, et summa laekumata jääb. Miskipärast pidi Niina seda 3X teele läkitama, sest mingil põhjusel jäid panga vea tõttu esimestel kordadel tehingud teostamata. Mina arvasin, et €-le üleminek tekitas segadust ja viivitust.
Otsekohe tellisin Rotaks- R -st lammastele- kitsedele- kanadele- hobustele suupärast ja homme tuiskame Põlvasse juustu ning jogurtit tooma. Ühtlasi õnnestub kohe Rotaks- R kaup kuskil teeristil kätte saada, sest masin toobki just Väike- Maarjast sööta ka Peri suurfarmi jaoks. Seega saan Josera tooted kätte puhtalt maaletooja hinnaga, seekord ei pea välja käima isegi kohaletoimetamistasu!
Näis, millal siis veel Soome riik mulle palga välja arvestab ja üle kannab?
Meeleolu tekkis küll kohe nagu Tevye aarias If I Were A Rich Man  muusikalis "Viiuldaja katusel". Siin üks väga- väga hea video:



Täna kiirustame linna, toiduvarusid täiendama. Kunagi hiljem püüan taas eredamaid eluhetki jagada. Sai käidud ju massööride kokkutulekul, laavakivimassaažis ja Misso kandis vaimset rooga jagamas. Liiga ohtralt on olnud viimastel nädalatel minu jaoks kokkupuudet spiritismi haardes inimestega.
Foto NAGI's: Massaažituba väga hubases salongis, kus Ellen tegi mulle laavakivimaaži

No comments: