Foto NAGI's: Rebase hirmutamiseks kleidike!

04 May 2010

Poolunes- poolilmsi.

Ei taha mitte jälle ilmajuttu alustada, sedasi tunnen end varsti ilma- tüdrukuna...Läbi lillede lausudes: oras rohetab jõudsalt ja puugid on liikvel. Kolan päris palju puukide elukohas, kuid minu veri neile ei meeldi. Sel aastal kõnnivad juba lausa püksis ringi, kuni hakkan kahtlustama, kas kirp. Kummaliselt sügelevat kupla avastades pole enam keeruline taibata- keegi puuk on siit mekkinud! Õnneks juhtub ka hammustamist harva. Paar aastat tagasi leidsin kõhult puugi, kes oli end sisse imenud ja surnuks kuivanud.
Unine ja sajune täna. Venitasin alles poole kaheks kitsi lüpsma. Kaheliitrine purk ei mahuta enam midagi.
Alles õhtupoolikuks tuli elu sisse. Korrastasime pisut sissesõidutee ääri ja lasksime rändhobused hetkeks õuele muru niitma. Kahjuks läks sedamaid pimedaks, Purgaa ühe esikabja saingi ainult ära värkida. See mära poegib nüüd kahe nädala pärast, ega ta jaksagi kaua ühe koha peal püsida, veel vähem kolmel jalal. Homme tuleb ülejäänud kabjad korda teha ja aiaga ühele poole saada. Siis saab ehk elamise renoveerimisega alustada enne kui heinaaeg kätte jõuab.
Hunnik pesemata nõusid- potte - panne oli kuhjunud. Enne õhtust lüpsi võtsin siiski need käsile ja panin ühtlasi uue taigna kerkima. Lapsed palusid veel seda head muretaigna kooki, eeldatavasti saan ikkagi hommikul taigna tavalisel moel ahju rullitud. Abaluuvalu on järele andnud, hämmastaval kombel pole ma veel nakatunud köhasse või nohusse, mida muud kodakondsed põevad.
Kontrollisin väljamõeldud varsanimede vakantsust ning avastasin sealjuures Sukuposti.net lehel Laava foto! Aga need põnevad nimed, mida plaanin, on kõik vabad.
Oh, see sai kah juba päevi tagasi selgeks, et veebimajutus.ee lehel on küll domeeni registreerimine tasuta, ent majutus ikkagi maksab- ligi tuhat krooni aastas. Sestap kolisime ratsutamine.ee bluehosti alla, mis ka maksab aga vähem ja annab seejuures rohkem võimalusi.

No comments: