Foto NAGI's: Rebase hirmutamiseks kleidike!

07 May 2010

Lähevad viuhti nii tunnid kui kroonid!

Kirev ja tempokas! Peamine märksõna siiski "Habibi" tants, mida eelkõige Sadamateatri jaoks üha täiuslikumaks lihvime nii kodus kui lisatrennis. Kolmapäeval on oodata kostüümidraamat. Meie Maega oleme hoolikalt valmistunud ja tõuke puändiga kostüümiprooviks andis Riina sapine kommentaar meie mõlema tantsuoskuse kohta. Mae jaoks uus asi, mina muidugi tean seda igakevadist janti. Vaatasin vanu esinemisvideoid läbi ning loendasin kokku vähemalt 10 meie trennikaaslast, kel roosakaslilla kostüümgi valmis lastud õmmelda, ent teadmata põhjustel trennist eemale triivinud...Kahjuks ei ole võimalik hakata esinemiseks küüsi kasvatama, needki poolpikad segasid lüpsmist ja tuli maha lõigata.
Aia tõmbasime valmis ning trennist tulles saime näha ka avause otsinguil ringiuitavaid Pöörist ja Rate.ee- d. Tüng, väiksed nahaalid! Ühel ööl läks poole kolme paiku uni silmast, siis rullisingi selle kerkiva taigna koos kaneeli ja suhkruga ahju, sealjuures sagedasti üle pritsides ja ajaviiteks veel rohkem V- tähega varsanimesid otsides. Ilmselt on mõistlikum oodata ära ka Prii poegimine Purgaa poegimisele järgneva nädala jooksul ning seejärel, olenevalt soost nimetada need (ilmselt kollased?) varsad sarnaste nimedega.
Täiesti on vaja kasutusele võtta üle-soo-ja-mujal-võpsikus käimise riided. Ja need kohe vahetada pärast kojujõudmist. Sest puuke on hektarite kaupa, juba leidsime pisi- Roaldi riietelt ühe! Arvatavasti süles minult tema peale roninud! Roald uudistab aina rohkem ja tahab ka sõna segaseks ütelda.
Aivo sai samuti kaneelirulli valmistamise ööl aasta vanemaks, häält tagasi ei tulnud. Varahommikune havipüük ja muud tegevused õues tuulise ning vihmase ilmaga loomulikult ei soodusta hääle tagasisaamist.
Täna laekus ilmselt paljudele emmedele, nagu ka meile, raha üllatavalt kiiresti- sestap nägime poodides palju lastega šoppavaid peresid. Mõned ammused tuttavad, kellega põgusalt jutlema jäime. Neljapäeva õhtul punas taevas justkui lõõmaks tulekahju, ent täna ilusat ilma ei järgnenud. Ilmamärgid on täiesti paigast. Õnneks sai soetatud tänase poolpiduliku päeva lõpetuseks lisaks Estrella veinile ka šokolaadi, sest postkastist leidsin koju jõudes sellise isutekitava kirja:
Matemaatika on ettearvamatu ........ :-)
ARVUTA VÄLJA OMA VANUS ŠOKOLAADIMATEMAATIKA JÄRGI!
Ära mulle kohe oma vanust ütle, sest sa valetaksid nagunii, kuid Hershey
Mees teab!
SINU VANUS ŠOKOLAADIMATEMAATIKA JÄRGI.
See on päris lahe.
ÄRA PÜÜAGI PETTA! KOHE ÜLESANDE LÕPPU MINNA ON KEELATUD!
See võtab aega vähem kui 1 minut.
Arvuta kohe järjekorras nagu ülesandes kästud.
Ära vaata altpoolt enne , kui oled tehted teinud!
See ei ole mingi igav jama, see on lõbus!

1. Esiteks, vali number mitu korda nädalas sa tahaksid šokolaadi süüa
(rohkem kui 1 ja vähem kui 10).

2. Korruta see number kahega x2 (et saaks rohkem süüa)

3. Lisa 5

4. Korruta see number 50 ... ära muretse, ma ootan kuni kalkulaatorit
otsid...

5. Kui sul sel aastal on sünnipäev juba möödas, liida 1760, kui aga veel
tulemas, liida 1759

6.. Nüüd lahuta sellest oma neljakohaline sünniaasta.

Sul peab järgi jääma kolmekohaline number

Esimene number selles on sinu soovinumber, mitu korda nädalas sa tahaksid
šoksi süüa.

Ülejäänud kaks numbrit aga näitavad sinu vanust!

SINU VANUS! (On ju vahva!!!!!)

SEE AASTA ON AINUKE (2010), MIL SELLINE MATEMAATIKA TÖÖTAB. SEEGA SAADA
ÜLESANNE EDASI, KUNI SEE TÖÖTAB.

Šokolaadi Kalkulaator.


No comments: