Foto NAGI's: Rebase hirmutamiseks kleidike!

10 April 2010

Sattusin elus esimest korda glämmilaadale, mis siis, et Tartu omale!

Lootsin salamisi pääseda autojuhiks olemisest ja Tartusse sõidust. Liiatigi helistas üsna hommikupoolikul tore Soome semu ning tema kohale saabudes nägin, et meie Inessa jaoks tema umbes sama vana pesamuna kaasas on. Tüdrukud kadusid kähku hobusekoplisse ega ilmunudki enam välja. Olin jõudnud küll mainida, et tulgu varsti rosinakisselli sööma.
Peagi selgus, et neil vahepeal juba plaanid peetud, Liilia jääbki ööseks. Mis sai lapsevanematel selle vastu olla!
Aga Mae ulatas mulle anuvalt 200.- bensiiniraha, auto oli juba garaažist välja aetud ja hoolimata hilisest pealelõunast algas sõit Tartu glämmilaadale http://buduaar.ee/Turg/kuulutus/444497 . Roolis kippus kangesti uni peale. Siiski saime kenasti kohale ja üsna treppi pargitud. Soetasime Maele väga stiilse kooli/käekoti, Inessale ilukaunistustega madalad kingad ning roosa särgi krokodilli ja kirjaga Lacoste- viimane pidi väga kõva firma olema.
Põhirõhk langes šoppamisel ikkagi Lõunakeskusele, kust lahkusime uste sulgemise aegu 22.00.
Õnneks olid kitsed- talled lauta tassitud ning saun küdemas. Selle tõttu ei saa nüüd täpsustada enam, mida täpselt ja mis hinnaga kaupa koju sai toodud, saun jahtub ära. See pole ka väga oluline enam. Kokkuvõtvalt olime kõik rahul, iga pereliige sai endale ammu soovitud esemeid. Isegi kusagilt kaubeldud punnvõrri raam ja muud varuosad olid pagasiruumi pitsitatud.
Üks väike osa ostudest kajastub alloleval Maksimarketi fotol/tšekil. Peale klikkimine suurendab pilti!

Foto NAGI's: Üks osa ostusidFoto NAGI's: Tšekk 10.04.2010 Lõunakeskus

No comments: