Foto NAGI's: Rebase hirmutamiseks kleidike!

09 April 2010

On suur eelis, kui keldris leidub ämbritäis Põlva Piimakombinaadi "Suusa"- jogurtit.

Selle jogurtiga saab kostitada iga külalist, kes tallu satub. Kõik söövad ja kiidavad.
Tänasel päikselisel päeval sai võõrustatud heade tuttavate soovituse kaudu küllasõitnud kitsekasvatushuvilist Maiet, kel endalgi oli varutud kaasa Eesti Pagari "Pealinna kooki" jm magusat. Tundub, et meie pere magusalembus ja eriti minu oma on muutumas lausa legendiks! Aga aju nõuab ju magusat – ei piisa ju vaid paarist hernekommist!
Sai näidatud kitsi ja vastatud küsimustele, lisaks tuvastasime määgimise järgi kits Liisa asukoha. Liisa on see suurekasvuline uus kits, kes jaksas järjekordselt vaia välja tõmmata. Seekord oli ta hoopis metsa suunas marssinud ning end ketiga kinni mässinud. Cora näitas meile pilguga korduvalt kitse asukoha suunas. Mina aga keeldusin tükil ajal kangekaelselt uskumast, et teisel pool kraavi suures metsas ongi see õige koht. Ent nii just lõpuks oligi.
Külalisel oli aega laialt käes, sestap käisime koos ka hobuseid "kaeratamas". Kaeratamine on päris keeruline protseduur, mille käigus peavad kõik hobused saama vajaliku portsu leotatud kaera aga seda niisugusel moel, et vigastusi ei tekiks neile endile ega juuresviibivatele inimestele.
Kiimas Kassari kassi jaoks on esmaspäevaks aeg kinni pandud. Selgus, et ELS lehel http://www.loomakaitse.ee/?q=node/549 saaks 11. aprillini suisa kampaania korras registreerudes paarsada krooni odavamalt operatsioonile. Aga kuna need ajad kliinikutel väga hõivatud ning meil lustiperiood juba alanud, ning lisaks kes teab – kiisul ehk miskit juba idanemaski, mistõttu ei saa välistada, et lahti lõigates üldse ei tehtakski temale vajalikku oppi, kuna kampaania ei rahasta juba tiinete kiisude steriliseerimist – nagu tädi telefonis seletas, aga raha läheks ikkagi täie eest juurde maksta, valisin kindlama, kampaaniavälise kliiniku. Transpordipuuri võre leiti mänguasjade kastist üles, seega saab puuri ja kassiga päris nõuetekohaselt Võru linna Pikale tänavale sõita.

No comments: