Foto NAGI's: Rebase hirmutamiseks kleidike!

08 April 2011

Blogi aastaring täis!

“Üks aasta on väga pikk,” ütles laps ühel vaiksel viivul.
Taat muigas: “Pai päkapikk, aastad lähevad linnutiivul.”
Ja tuligi kokku 75 postitust ehk iga 4,8 päeva tagant midagi uut lugemist!
Üsna kohe sai paigaldatud ka mitu külastajate tuvastajat- loendajat, et näha kes siin üldse kolavad. Kõige rohkem oli tuldud mu oma google kodulehe, nagi.ee kitsepiltide, keskus.ee, Kaire ning Silvia blogi ja üldise blogipuu kaudu. Otsitud oli märksõnu "kitsekasvatus" , "kitsepiim", "jaanus järva fotod", "maivi lehis" aga ka hoopis kummalisi näit. "huunisa".
Külastati umbes 5600 korda. Lisati 21 kommentaari teistelt kasutajatelt, s.h. neist vaid üks lahmivalt negatiivne, mis tänu ettenägelikult seatud filtrile mitte kunagi blogi solkima ei pääsenudki. Kirjutaja IP aadressi uurides juhatasid jäljed  teemaga sootuks mitteseotud inimeseni. Ehk täpsemalt- tegu on hiljaaegu lähiümbrusesse metsakinnistu soetanud naabrimehega! Kes küll temale putru pakkus, et kohe lusika haaras!! Siinkohal tuleb meelde vana vene multikas, pealkirjaks "Potike keeda!"  Kui nii, siis minugipoolest! Keedame siis pealegi putru, kasvõi nõrkemiseni! See vaid lihvib minu oskusi eraomanikest juhmakatega toime tulla. Varem või hiljem hakkavad nad paluma: "Potike, ära keeda!"


Postitustes tuleb loomulikult võtta käsile sildikeste lisamine, fondi ühtlasemaks muutmine, teksti redigeerimine. Pean tõdema, et mulle meeldib justnimelt Bloggeri keskkond. Siin kehtib teatud korrastatus, asju on võimalik üles leida. Võib vist lausa välja öelda, et jälestan Facebooki tema pinnapealsuse tõttu. Keegi postitabki mingi lingi, siis see kaob justkui mutta- uute postituste rägastikku. Kellele meeldis ja kes kommenteeris, segi kui pudru ja kapsad.
Võrdlemiseks täpselt aastatagust fotot meie talu tegevustest kahjuks pole. Nädal hilisemal on talu ümbrus kenasti kuiv- traktor künnab põldu, külalised askeldavad ümber hobuste ja kitsed tulevad karjast. Sel aastal samal ajal ei julge sedasama lubada. Lumeriismed alles sulavad, keldrist kanname pangetäite kaupa vett välja (hea, et kogu proviant juba targu riiulitele tõstetud sai!)
Teen nüüd väikseid numbrilisi kokkuvõtteid ning laudatoimetusi, hiljem loodetavasti lisan veel miskit ülevaatlikku!


No comments: