Foto NAGI's: Rebase hirmutamiseks kleidike!

28 January 2011

Tasuta veebilogo loomine


free logo designOhoo, õnnestuski!
Nüüd tuleks hakata neid vorpima. Oi, see mulle meeldib!
Üks sai prooviks niisama valmis käkerdatud, et ära näha – kas ta tõesti laseb seda logo ka kusagil ilma rahata  kasutada või kopeerida.
Elu on olnud jätkuvalt uskumata kirev!
Kõike ei jõuagi mainida, põgusalt vaid kitsede teemas püsides:
sattusime kuulutuse peale Paganamaale, kust tõime veel kaks tasuta tiinet ülipõnevat kitse. Nooremal, keda hakkasin nimetama Maori (sest tema vanemad on toodud Uus- Meremaalt) sündiski täna hommikul sikutall. Uus- Meremaa on mulle noorena põnevust pakkunud. Nüüd pean tallekese nime leidmiseks uuesti selle põneva maa kohta lugema. Äsjasündinu on juba broneeritud Silvia poolt Järva- Madisele minema.
Teise kitse, koondnimega Punapea ema olla andnud suvel 4 liitrit piima.
Täpselt nädal tagasi sain silitada ja pildistada oma rottweiler Corat, kes kaks kuud kadunud oli. Mõtteis heietasin juba kurja monoloogi hullumeelsete hilisteismeliste plikakeste suunas, nüüdseks enam ei viitsi.
Elamise rõõm lõpeks enne ära, kui lõpeb mõttetute ametnike ning niisama hängivate inimolendite jada. Võib küll korraks seisatada ja ütelda endamisi "Ahaa!"  seejärel omi asju rahulikult edasi ajada. Alati ei ole võimalik seltskonda valida kuid enamasti.
Kogu mu stress, öised õudusunenäod ja hirmuhigine ärkamine on raugenud soki heegeldamise rütmis. Kahjuks veel mitte peenvillast ning seni on valmis vaid ühe jala sokk.
Oh, ja oleksin peaaegu unustanud – eile hommikul netipanka sisse logides arvasin esiteks, et PRIA rahad on varakult kontole potsatanud. Lähemal vaatlusel selgus hoopis, et see on Soomest laekunud töötasu!
Ennäe kui paljudest teemadest jõudsin kiirmeetodil lause moodustada. Palju enamast jään hetkel võlgu, sest kange isu on teha üks selline logo, kus hobune, kits, lammas kõik sõbralikult koos peal on.
Loomingulisus on tipus. Paar päeva tagasi kohendasin suupärasemaks  Inessa Tuglase luulevõistluse töö. Eelmisel aastal me pesamuna omas vanuseklassis võitis sellise salmiga:

Seda tühjust, mille kohal ripub maa,
 nad nimetavad õhuks.
Seda tuld, mis purskub maa seest
nad nimetavad vulkaaniks
Seda vett, mis hõljub õhus
nad nimetavad pilvedeks.
Talvel õhk muutub külmaks
ja tarretab vee.
Veest kerkib maa
ja sellest saab saar.
Maa põu purskab tuld,
 millest sünnib vulkaan.
Tuli soojendab maad
ning sulatab jää.
See sulanud vesi
on kastena väärt
maast tärganud lillele-
ainus, mis jääb.

Foto NAGI's: Maori sikutallFoto NAGI's: Heegeldatud sokk ühele jalale

3 comments:

Silvia said...

Olen Maori sikuga väga rahul :-) Ilus loom. Loodan muidugi, et talle sarved pähe kasvavad, muidu ei saa ta meie preilidega vist hakkama- mõned neist sellised võimukad piigad.

Maivi said...

:-) Rõõm kuulda! Eile oli nii palju sahmimist, polnud aega Sinuga läbigi rääkida. Väikse siku mõlemad vanemad on sarvikud, seega usutavasti temalgi tulemas. Nudi sikk suudab siiski samuti võimul püsida.
Vt. see on pisikese vanaisa: http://fotoalbum.ee/photos/pagan/437751

Silvia said...

LAHE!