Foto NAGI's: Rebase hirmutamiseks kleidike!

11 December 2010

Õnnelik on inimene, kes võib tormiga rahulikult magada!

Saab vaid rõõmu tunda, et kõik vajalikud sõidud said õigel ajal tehtud. Polnud samuti nii kerge mööda maanteed tuhiseda kui suvel, kuid siiski läbitaval moel. Mõelda vaid- puha needsamad alles nädal tagasi läbitud lõigud olid vahepeal täiesti umbes! Ja Padaorg- hädaorg oma ~600 inimesega...ma lihtsalt ei suuda ette kujutada! Hea, et inimesed pääsesid napilt enne temperatuuri langemist ikkagi välja. Juba meie esimese reisi külmakraadidega nägime mitmes kohas klompikülmunud kütusega topanud diiselautosid.
Toiduvaru, elekter, internet on olnud katkematult olemas. Vaid esimesel päeval jätsin pudulojused õue laskmata.
See tuletas meelde ühe ammuse mõistuloo peremehest, kes otsis enesele sulast ja palkas lõpuks säherduse kummalise mehe, kes enesetutvustuse käigus ütles vaid ühe lause: "Mina oskan tormiga hästi magada!" Päevad läksid, sulane askeldas tähelepandamatult, ei midagi erilist. Kui ükskord puhkes torm, jooksis peremees ähmiga sulase kambrisse ja nähes teda magamas, kukkus kohe pragama. Sulane avas silmad, lausudes vaid:" Ma ju ütlesin, et oskan tormiga hästi magada!" Ja tõepoolest- minnes kontrollima, leidis peremees, et uksehinged olid kindlalt kinnitatud, kõik märgakartvad esemed varju all; katused, uksehaagid parandatud ja vastupidavad, loomad söödetud ning ulu all. Sulane oskas tõepoolest tormiga hästi magada.
Mae väisab Tartus nädalavahetuse ostuöid. Kuuldavasti sumpas sikunahale järele, nahk pidi hirmsasti haisema.
Jäärapoisid on juba nii julged, et ronivad taskusse leiva järele. Lambadki ei jookse enam sulunurka, sügada siiski ei luba. Uued kitsed kohanevad. Satikaid kontrollides leidsin vaid laipu.
Sain vahepeal teada, mis asi on Aspergeri sündroom ja skreipiresistentsus ehk polümorfismide määramine prioonivalgugeenis.
Pole suurt midagi jaksanud ära teha, ainult juuksed pesin ning mätsisin üle pika aja Londonist ostetud india hennaga kokku. Kasutasin umbes kümme aastat iraani hennat, näis kas on mingit vahet.
Enne Monikat jõudsin ära tellida ja kätte saada paki Foreveri aaloetoodetega. Peamine lõbu ongi nüüd näo hooldus Sonya kvaliteettoodetega. Tootekataloogi ennast saab lugeda SIIT.
Pakk sisaldas tooteid koodidega 34, 22, 64, 51, 61, 62, 233, 282, 168, 308, 182:
//gallery.foreverliving.com/gallery/FLP/image/products/034_small.jpg //gallery.foreverliving.com/gallery/FLP/image/products/022_small.jpg//gallery.foreverliving.com/gallery/FLP/image/products/064_small.jpg//gallery.foreverliving.com/gallery/FLP/image/products/051_small.jpg//gallery.foreverliving.com/gallery/FLP/image/products/061_small.jpg//gallery.foreverliving.com/gallery/FLP/image/products/062_small.jpg//gallery.foreverliving.com/gallery/FLP/image/products/233_small.jpg
//gallery.foreverliving.com/gallery/FLP/image/products/282_small.jpgSkin Care Kit e://gallery.foreverliving.com/gallery/FLP/image/products/311_small.jpg//gallery.foreverliving.com/gallery/FLP/image/products/277_small.jpg//gallery.foreverliving.com/gallery/FLP/image/products/278_small.jpg//gallery.foreverliving.com/gallery/FLP/image/products/279_small.jpg//gallery.foreverliving.com/gallery/FLP/image/products/280_small.jpg//gallery.foreverliving.com/gallery/FLP/image/products/281_small.jpg
//gallery.foreverliving.com/gallery/FLP/image/products/168_large.jpg//gallery.foreverliving.com/gallery/FLP/image/products/308_large.jpg//gallery.foreverliving.com/gallery/FLP/image/products/182_large.jpg

No comments: