Foto NAGI's: Rebase hirmutamiseks kleidike!

22 April 2010

Öine vihm on maa rohetama löönud.

Kitsed püsivad seda paremini karjamaal, ketti käivad vaid Mona (see vinnaks ennast kohe koju vaatama, kus midagi kugistada oleks), Kill U (kah kahtlane rännuloom), Viibeke ja Vihmapisar. Sest ikka on õhtuks udar tühi.
Tavapärane hommik. Roald vist jätkuvalt igemetega hädas, endal nii armas pööris kuklas. Tahab kangesti suhelda ja kurta. Varsti on põnev näidata lapsele Viibekest, et näe- tema piima oled sa joonud!

Foto NAGI's: Vallatu pööris peas

Kasutan esmakordselt elus m- maksmist, et lugeda Ekspress.ee lehelt artiklit "Islandi vulkaanipurse võib olla alles algus". Paneb imestama, et sellise info hankimiseks on teatud määral filter vahel. Mitte selle 1 EEK- i tõttu, vaid igaühel ei pruugi olla aktiveeritud niisugune maksevõimalus. Ega ma isegi teadnud, on ta mul aktiivne või passiivne, sama tundmatu saladuslik nagu vulkaani tegevus...Loodan, et ei riku nüüd seadust, kui artikli siia kättesaadavaks teen, ekspress.ee lehelt seda küll kusagilt välja ei suutnud lugeda. Enjoy! http://kitsekasvatus.blogspot.com/p/islandi-vulkaanipurse-voib-olla-alles.html
Plaanisime täna kaks korda linnas käia. Esimene kord käidud, juhtus õhtuseks käiguks rida selliseid asju, mida kõige tabavamalt võiks iseloomustada arvutiterminiga "error". Hea küll, Kassari kassi unustasin niikuinii kontrollvisiidiks kliinikusse kohe maha. Siis vaatasin kellaaega täiesti valesti. Aivo jäi teisel korral koju, sest meile pidi tulema torumees vahetama segistit, mis poolvigasena juba mitu päeva kuidagiviisi toiminud. Ja selguski, et olen nii vales ajavöötmes, et pole mõtet enam kuhugi minna. Värkisime siis ära Halvaa. Esijalgu laskis, tagumistega läks madinaks aga tehtud nad said. Siis võtsime käsile Hiawatha ja saime kah esimesed kuidagi käe vahel valmis. Tagumiste ülesvõtmise ajal läks sälg nii kärsituks, et enam mitte kuidagi! Mis osutus fataalseks...Reaalelus ei saa paraku vajutada soovitud kordi "undo" , et taastada asjade endine seis. Idamaades öeldaks olukorra kohta "Maktub!" Ilus video sel teemal siit. Mina loomulikult tean, et aeg ja juhus ja ettenägematud olukorrad on need, mis meid kõiki aeg- ajalt tabavad. Ja mõnikordt oleme valel ajal vales kohas.
Torumeest meile sel päeval ei jõudnudki.

No comments: