Foto NAGI's: Rebase hirmutamiseks kleidike!

15 April 2010

Ilusad ilmad jätkuvad!

Kulus mõtetult kaua aega Google kalendri seadete paikapanemisega. Lõpuks selgus ikkagi, et põhiküsimus on päris baasseadetes. Läks hästi, et olin poolkogemata importinud kõik teated arvutisse. Muidu pidanuks raiskama aega nende uuesti sissetippimisele, sest ei osanud lõpuks enam muudmoodi määrata kuufaaside- päikesetõusude/loojangute kalendrit peamiseks, kui kustutasin baaskalendri. See aga hävitas ka andmed. Kuid viimaks- läks aega mis läks aga aega läks- on mul olemas kalender täpselt sellisel kujul, nagu ammu tahtsin. Ratsamatku planeerides on oluline teada, millal läheb pimedaks ning millal on täiskuuööd ja hea on, kui ka külalised seda otse registreerimislehel koos vabade aegadega näevad.
Oma põhitööd arvutiga ei jõudnud ka täna absoluutselt teha. Samas hüpleb € niikuinii allpool vajalikku nivood, hetkel tasemel 1,356.
Rõdutagune kannatab juba natuke peale vaadata. Riisumise ajaks olnuks kasulik tiba päikesekreemi ja õhemaid riideid panna aga olin liiga mõtetes kalendriga. Lahendasin probleemi alles õhtuks.
Teine päeva märksõna oli kanuu mõla. Meespere voolis endale igaüks jooniste järgi käepärase valmis. Ainult pisike Roald loksus kängurukotis mu selja peal kaasa sikkude juurde ja hakkas juba poolel teel norisema. Sättisin lausa purde üle kraavi, sest otsustasin mitte nii kangelaslikult koos kaerakausi ja 3,5 kuise lapsega üle vee hüpata.

No comments: