Foto NAGI's: Rebase hirmutamiseks kleidike!

08 June 2012

255+644 grammi täkumunadelikatessi

Taaskord on möödas üks ülipikk päev. Kitselüpsile olen järjest hiljem jõudnud, täna jäidki kõik kitsed lausa ühe lüpsikorraga.
Eile kulus omajagu aega veel kogu loomakarja Bayoflay kriipsulahusega töötlemisele. Parmude-puukidega peaks 6 nädalat hõlpsamalt hakkama saama.
Seoses meie täkkude ruunamisega nägin elus esmakordselt ära  legendaarse  veterinaari Tiit Siiboja. Tiit on võrratu! Absoluutselt teisest puust kui mõnedki, keda seni veterinaari ametis kohanud.
Asiil ja Renessanss on ruunad ja see teadmine peab nüüd nende teadvusesse, kahe kõrva vahele jõudma!
Alustasime väiksemast täkust, Renest, ja kui ma koera tarvis mune kokku korjasin, tuli Tiiduga kuidagi jutuks, et neist saab ju suurepärase delikatessi! Pakkisin siis hõrgutised autoküljetaskust leitud jäätisepaberi sisse (eile Võrus käies ostsime Aivoga kahe peale ühe). Asiili munade jaoks teadsin hiljem kodunt puhta kilekoti juba tasku pista.
Õhtuks tuli maja külalisi täis, seega oli kõigile pakkuda midagi väga erilist. Kes muidugi soovisid. Ma tean nüüd ise ka, kuidas täkumunadelikatess maitseb aga juurde ei tõsta.
Filmisin paar päeva tagasi kitsetallesid. Seekord kulus õige muusika leidmiseks kõvasti kauem aega, terve päeva jagu. Käisin ikka aeg-ajalt teiste toimetuste vahelt jälle Youtube´i listi sirvimas ja kuulamas. Lõpuks tundus sobiv meloodia ja rütm:

No comments: